AnaSayfa / Genel / Kahve falında ateşler içinde yanmak

Kahve falında ateşler içinde yanmak

Kahve falında ateşler içinde yanmak özlemlerini bitireceğine, çok büyük kazanç elde edileceğine, yardımcı olan herkese teşekkür edileceğine, çok iyi paralar kazanılacağına, sıkıntılarının yerini çok mutlu ve sevinçli haberlere bırakacağına, musibetlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına, yaşadığı sorunlardan kurtulması ve kendisini toparlaması için önayak olunacağına, mali anlamda rahatının yerinde olacağına tabir olunur.

Kahve falında ateşler içinde yanmak gördüyseniz:

  • Yeni şeylerden ya da alış veriş gibi şeylerden uzak durmalısınız.

Kahve falında ateşler içinde yanmak eline geçen kazancı çok hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendireceğine, kurulu düzeninin olacağına delalettir.

Kahve falında ateşten yanmak mutluluğu, huzuru, keyfi, neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına, uzun zamandan beri beklenen bir haberin yakın bir zamanda alınacağına ve bu sayede çok daha düzgün ve yükselen bir performans gösterileceğine işaret eder.

Kahve falında ateşde yanmak alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine, aile bireyleri ile bir soruna karşı ortak çözüm bulunacağına, dönülmez yollara gireceğine alamet eder.

Kahve falında ateş yanmak eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına yorulur.

Kahve falında ateşle yanmak sıkıntıların azalacağına, aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine delalet eder.

Kahve falında ateşte yanmak ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına, rahat şekilde geçineceğine, dünya nimetlerinin pahalı ve lüks olanlarına kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında arabanın içinde yanmak zorlukların geride kalacağına, onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına rivayet eder.

Kahve falında alevler içinde yanmak arka arkaya pek çok iş teklifi geleceğine, kazancın çoğalacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir