AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayakkabısı yanmak

Kahve falında ayakkabısı yanmak

Kahve falında ayakkabısı yanmak çevresindeki kişilere de iş veya para anlamında destek vereceğine, ortak olarak gireceği bir işte çok acemi olan ortağının kendisini geliştirmesinde büyük bir yardımda bulunacağına, sevincinin üzüntüye döneceğine, kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına, kardeşlerin birbirine destek vereceğine, huzur ve sakinliğin yerini, kavgaların ve anlaşmazlıkların alacağına, sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine, sütü az olan ve sütü olmayan bir ineği sağmaya çalıştığınızı görmeniz ise, zengin olmak isterken hayallerinizin ve umutlarınızın boş çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında ayakkabısı yanmak gördüyseniz:

  • Ev, aile veya gayrimenkulle ilgili konularda atacağınız adımların olumlu geri dönüşleri olabilir.

Kahve falında ayakkabısı yanmak kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, büyük bir ortaklık yapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birini yanmaktan kurtarmak yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak maddi bir problemden ötürü elinde bulunan malın bir kısmını satmak zorunda kalacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, maddi açıdan sözü geçen biri olunacağına delalettir.

Kahve falında sıcaktan yanmak uzun süreden beri ödenemeyen borçlarını ödeyeceğine, bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine inanılır.

Kahve falında sıcak suyla yanmak ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, aile hayatında çok sevindirici ve güzel bir haber alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sigaradan yanmak çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evi yanmak çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, dertlerin ve sıkıntılarının son bulacağına tabir olunur.

Kahve falında sıcak sudan yanmak zor zamanlar geçirileceğine, bu yüzden falı kapatan kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine ve kısmet alacağına delalet eder.

Kahve falında saçları yanmak önemli atılımlar yapacağına, emeklerinin heba olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir