AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayna yıkamak

Kahve falında ayna yıkamak

Kahve falında ayna yıkamak yapılan çalışmaların eskisi gibi kazanç getirmeyeceğine, kişinin başına gelecek uğursuz bir olaya ya da kötü bir musibete, ticaret hayatıyla ilgili yaptığı planların kendisine hayır getireceğine, hayatından yana hayır bulacağına ve rahatlığa ereceğine, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, verimin kaçacağına, kendisini çok özgüven sahibi biri olarak bulacağına, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayna yıkamak gördüyseniz:

  • Sempatikliğiniz ilgi çekiyor.

Kahve falında ayna yıkamak beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına, başına uğursuz olayların geleceğine işarettir.

Kahve falında aynada başkasını görmek işlerin büyük kazanç getireceğine, aile kurma yolunda bazı girişimlerde bulunulacak ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında temiz ayna görmek zor durumda kalan kişilere yardımcı olunacağına, attığı bazı adımlar sayesinde kendisini çok iyi bir makamda göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında aynada kendini kel görmek maddi açıdan büyük bir ferahlama yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, çok uzun sürmeyecek bir zaman sonra da evlilik planları yapılmaya başlanacağına işaret eder.

Kahve falında ayna göstermek girilen işlerden büyük zarar edileceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine işarettir.

Kahve falında büyük ayna görmek falı kapatan kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına, işiyle ilgili hedeflerinin de zamanı geldikçe, inancı, çalışkanlığı, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine, yarardan çok zarar getireceğine tabir olunur.

Kahve falında aynadan kendine bakmak fal sahibinin dost meclislerinde arkadaşları ile toplanacağına, zor günler geçireceğine, ecel terleri dökeceğine ve çok mutsuz olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayna kırılmasını görmek yaptığı işlerin de içine sineceğine, hayallerinin ve umutlarının tabiri caizse suya düşeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir