AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayna göstermek

Kahve falında ayna göstermek

Kahve falında ayna göstermek kaderinin ve şansının yüzüne güleceğine böylece işlerinin artacağına, işlerin herkes tarafından alkışlanacağına, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine, zarar edilen işlerden uzaklaşılacağına, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, yaşadığı sıkıntılarından, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, dertlerin ağırlığından kurtularak kuş gibi hafifleyeceğine, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, yeni ve önemli kimseler ile tanışacağına işaret eder.

Kahve falında ayna göstermek gördüyseniz:

  • Tahmin edilmesi zor hareketleri olan kişilerden uzak durmanız gerekiyor.

Kahve falında ayna göstermek zor günler geçireceğine, ecel terleri dökeceğine ve çok mutsuz olacağına, geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine delalettir.

Kahve falında ayak göstermek yeni bir ilişkiye başlamaya, çok huzurlu ve güzel günler göreceğine rivayet eder.

Kahve falında para göstermek sıkıntılarının ve sorunlarının sona ermesinde çok büyük fayda sağlayacağına, yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine, bu kazanılanların falı kapatan kişinin ihtiyaçlarını karşılamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birine fotoğraf göstermek işlerinde büyük bir ferahlık yaşayacağına, bu sayede büyük bir özgüven kazanacağına, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine, işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine alamet eder.

Kahve falında silah göstermek gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına işaret eder.

Kahve falında birine yol göstermek falı kapatan kişinin gözyaşlarının kuruyacağına, hayatının düzene gireceğine, ev sahibi olunacağına ve yeni elemanlar alınması suretiyle işlerin daha da büyütüleceğine tabir olunur.

Kahve falında saygı göstermek ruhunun tüm kötülüklerinden arınacağına, bedeninin şifa bulacağına, moralinin düzeleceğine, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağına inanılır.

Kahve falında parmakla göstermek fal sahibinin büyük bir cesaret örneği gösterip, tüm risklerini göze aldığı bir işe atılarak bu işten çok büyük gelir elde edeceğine, maddi sıkıntıların biteceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir