AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayna kırılmasını görmek

Kahve falında ayna kırılmasını görmek

Kahve falında ayna kırılmasını görmek sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına ve daha büyük kazançlar elde edeceğine, maddi sıkışıklık içinde kalacağına ve kimseden bir destek görmeyeceğine, mubah olan kavramlardan ve gerçeklerden uzaklaşacağına, falı kapatan kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına, bir sebeple ailesi içinde tartışmaların yaşanacağına, bolluk ve bereket dolu günler yaşanacağına, kırgınlıkların sona ereceğine, falı kapatan kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına rivayet eder.

Kahve falında ayna kırılmasını gördüyseniz:

  • Eski arkadaşlarla bir araya gelmek ya da eskiye dayalı ilişkileri güçlendirmek farklı alanlarda fayda sağlamanıza yardım edebilir.

Kahve falında arabanın aynasının kırıldığını görmek başının hiç dara düşmeyeceğine, sorunların ve musibetlerin sona ereceğine işarettir.

Kahve falında kırılmış ayna görmek kısmetlerinin hiçbir zaman kesilmeyeceğine ve şansının da kapanmayacağına, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına işaret eder.

Kahve falında ayna kırılmak umutsuzluğundan ve üzerindeki ağırlığından kurtulmayı başaracağına, bir an bile üzülmesine dayanamayacağı için onun mutluluğu için elinden gelen her şeyi yapabileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında aynanın kırıldığını görmek hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına ve karşısına çıkacak bir kişi ile dünyaevine gireceğine, atılan adımlar sayesinde işlerin büyük kazançlar sağlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayna kırılmasını görmek sıkıntılarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına, esenliğe ve gönül hoşluğuna ereceğine işarettir.

Kahve falında dikiz aynasının kırıldığını görmek kimseden yardım almadan çok büyük başarılar elde edeceğine, insanların birbirine kenetleneceğine inanılır.

Kahve falında ayna kırıldığını görmek dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına, atılacak adımlar sayesinde iş konusunda ferahlığa çıkılacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, düzeninin ve hayatının da alt üst olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kırılan ayna görmek bolluk ve bereket içinde bir hayat yaşanacağına, yaşamının güzelliği ve kolaylığı sayesinde her zaman hayata sıkı sıkı bağlı olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir