AnaSayfa / Genel / Kahve falında aynada başkasını görmek

Kahve falında aynada başkasını görmek

Kahve falında aynada başkasını görmek kazancının, başarısının ve mutluluğunun artacağına, işine dört elle sarılacağına, kişinin kendi başının çaresine bakacağına, aralarında istenmeyen olayların başgöstereceğine, evlatlarını bu şekilde yetiştireceğine, işveren koltuğunda oturacağına, büyük zararlara uğrayacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, yorucu ve yıpratıcı bir dönemin sona ermesi ile büyük bir rahatlığa ve huzura kavuşulacağına rivayet eder.

Kahve falında aynada başkasını gördüyseniz:

  • Gelecek haberler uzun bir zaman dilimini etkileyebilir.

Kahve falında aynada kendini şişman görmek karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, rızkın daim ve hayırlı olacağına delalettir.

Kahve falında banyoda ayna görmek yaşamını tamamıyla olumlu yönde değiştireceğine, ona hayır getireceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacağına, Allah katında da bir üst mertebeye yükseldiğine inanacağı şeyler yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında aynanın arkasını görmek maddi olarak çok huzurlu olunacağına, kendisini Allah’a yakın hissedeceğine ve kafasını yastığa rahat koyacağına işarettir.

Kahve falında tavanda ayna görmek iş hayatında çok büyük projeler gerçekleştireceğine, sorunlarından ve dertlerinden kurtulmasına yardımcı olacağına işarettir.

Kahve falında kendini aynada görmek güzel, karlı ve hayırlı emellerine nail olacağına, çok sağlıklı bir bedene sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında aynayı silmek hastalıklardan kurtulacağına, helal rızka kavuşacağına, sevdiği kişilerden her zaman destek göreceğine, maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına, işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine delalet eder.

Kahve falında çok ayna görmek yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine neredeyse içinden çıkılamaz bir hal alacağına, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine bu sayede hayatının olumlu yönde değişmeye başlayacağına inanılır.

Kahve falında büyük ayna görmek çok büyük sevinçler yaşayacağına, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir