AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük ayna görmek

Kahve falında büyük ayna görmek

Kahve falında büyük ayna görmek kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına, zenginlik kadar huzurun ve sağlığın da önemli olduğunun farkında olacağına, geçmişte yaşadığı bir olaydan ötürü hayatında kötü ve zor bir dönem geçireceğine, evliliğinde yaşadığı sıkıntıların son bulacağına, çok rahat edeceğine, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve uzun zamandan beri hayali kurulan eve kavuşulacağına, endişe duyulan ve üzüntü yaratan konuların çözüme kavuşacağına, kişinin içinin daralacağına delalet eder.

Kahve falında büyük ayna gördüyseniz:

  • Yaratıcılığınızı hesaba katmadan yapacağınız seçimler, kendi mantık hesaplaşmanız ödüllendirileceğinizi düşündürse de, yaratıcılık eklenmeden beklediğinizi almanız zor olabilir.

Kahve falında büyük ayna görmek iflasın eşiğine geleceğine, daha sık bir araya geleceğine, birlikte kâh ağlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında büyük bir ayna görmek zor durumların yakın bir zamanda ortadan kaldırılacağına, hayatı boyunca hep yeni birşeyler daha öğrenmenin çabasında olacağına, okumaya, tahsile, kültürlü ve çağdaş olmaya değer vereceğine yorulur.

Kahve falında ayna almak çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına, asla elden ayaktan düşmediği gibi, kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına delalettir.

Kahve falında boy aynasında kendini görmek hafifleyeceğine, onun mutlu olmasına vesile olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında aynada yüzünü sivilceli görmek malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine, ekmeksiz kalacağına, şansının döneceğine işarettir.

Kahve falında ayna hediye edildiğini görmek bunun sebebinin de başka kişi veya kişiler olacağına, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına inanılır.

Kahve falında aynaya bakarak süslenmek sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, karlı bir iş ortaklığı yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kırmızı ayna görmek alacağı destek ile sorunlarından kurtulacağına, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına ve çok iyi günler göreceğine, bol şanslı bir döneme girileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir