AnaSayfa / Genel / Kahve falında aynada kendini kel görmek

Kahve falında aynada kendini kel görmek

Kahve falında aynada kendini kel görmek geçirilen zor günlerin unutulacağına, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, yol göstereceğine ve şifa olacağına, falı kapatan kişinin artık kaderinin yüzüne güleceğine, sırrın kimselere söylenmeyeceğine, elde bulunan imkânların çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, kazancının artması ile malının ve rızkının da çoğalacağına, hem de kişinin bu süreçte psikolojik olarak zayıflayacağına, sorunlarından ve uğradığı zarardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekeceğine, el attığı işlerde borç ödemek zorunda kalacağına alamet eder.

Kahve falında aynada kendini kel gördüyseniz:

  • Yaşadığınız olay size mutluluk verebilir.

Kahve falında aynada kendini kel görmek sorunlarının da son bulacağına, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine işarettir.

Kahve falında saçların dökülmesi kel olmak hiçbir şeyin aksiliklere takılmadan istediği gibi ilerleyeceğine, artık daha rahat, kolay ve güzel bir hayatı olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tanıdığını kel görmek sevindirici olaylar yaşayacağına, aile bireylerini mutlu edecek bazı kararlar alınacağına işarettir.

Kahve falında birini kel görmek yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, uygulayacağına alamet eder.

Kahve falında bir kadını kel görmek güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına, kırılan umutların tekrar filizleneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşının kel olduğunu görmek kişinin iş konusunda da aynı sıkıntıları yaşaması neticesinde tüm yaşam koşullarının kötüye gideceğine, insanlarla tartışacağına alamet eder.

Kahve falında kel erkek bebek görmek uzun zaman önce bitirilmiş olan borçların tekrar alınacağına, geçimini zorluk ve zahmet çekmeden, kolay yollardan kazanacağına, mutluluk verecek gelişmeler yaşayacağına, yeni kararları sayesinde yüzünün güleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kel bir kadın görmek daha rahat ve güzel bir hayat yaşanacağına, yeni bir başlangıç yapmaya işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir