AnaSayfa / Genel / Kahve falında sırtından kurşun çıkarmak

Kahve falında sırtından kurşun çıkarmak

Kahve falında sırtından kurşun çıkarmak zor, kötü ve hasta günler geçireceğine, bir hatadan yahut günahtan pişman olmaya, ağız tadının da kaçacağına, huzurunun da yerine geleceğine, aile bireyleri ile gireceği bir projede çok büyük zenginliğe kavuşacağına, kişinin moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, dileklerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin de tutacağına, moralini bozan durumlardan tez vakitte kurtulacağına, dedikodular yüzünden çok sıkıntılı ve zor durumlarla uğraşmak zorunda kalınacağına işarettir.

Kahve falında sırtından kurşun çıkarmak gördüyseniz:

  • Çok fazla fikir sahibi olmadığınız yerlere seyahat etmekten kaçınmalısınız.

Kahve falında sırtından kurşun çıkarmak çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine, çok rahat bir hayata adım atacağına delalettir.

Kahve falında sırtından kurşunlandığını görmek yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, istenmeyen bir problemin çözümü için tecrübeli birinden destek alınacağına, çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında sırttan kurşun yemek rahatının her zaman yerinde olacağına, bazı büyük çalışmalar yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kurşunla sırtından yaralanmak kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine çok inandıracağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine, üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına tabir olunur.

Kahve falında sırttan kurşunlanmak insanların saygısının kazanılacağına, ziraat ve harmandan fayda görmeye delalettir.

Kahve falında sırtından kurşunlanmak alacağı borçları vaktinde ödeyemediği için arkadaş çevresiyle de arasının bozulacağına, hayata sıkı sıkı sarılacak olan fal sahibinin pozitif psikolojisi sayesinde hayatına çeki düzen vereceğine, ilerleyen günlerde küçük olsa da kişiyi heyecanlandıracak haberler alınacağına işaret eder.

Kahve falında sırtına kurşun yemek bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına, yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine rivayet eder.

Kahve falında sırtından kurşunla vurulmak sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede sona ereceğine, çok büyük bir istek duyduğu ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zamanda gerçekleştireceğine ve bu sayede çok huzurlu bir kişi olacağına, maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir