AnaSayfa / Genel / Kahve falında sırtından kurşunlandığını görmek

Kahve falında sırtından kurşunlandığını görmek

Kahve falında sırtından kurşunlandığını görmek huzursuzluğundan ve karamsarlığından kurtulacağına, çalışma hayatında düşmanlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, maddi olarak çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, ekmeğinin artacağına, hayatına ve davranışlarına dikkat edeceğine, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına, parasal ve ruhsal sorunlar ile boğuşacağına, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine ve başarılı olacağına delalet eder.

Kahve falında sırtından kurşunlandığını gördüyseniz:

  • En ikna edici tavsiye, düşünce veya önerilerinize rağmen, bazen insanları kendilerinden korumak zordur.

Kahve falında sırtında kurşun görmek rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına, yaptığı kötü ve zalimce şeylerden pişman olacağına işaret eder.

Kahve falında sırtından kurşunla vurulmak sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, ekmek kapılarının kapanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sırttan kurşun yemek Allah’ın yaşamayı kendisine istediğinden de fazla layık göreceğine ve bu sayede torunlarını görme şansına da nail olacağına, rahat bir hayata adım atılacağına,dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sırtına kurşun yemek bolluk ve bereket içinde yaşanılacağına, gayrimenkul işiyle ilgili bir ortaklık kurulacağına işarettir.

Kahve falında sırtından kurşun çıkarmak kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, kötü günler geçireceğine alamet eder.

Kahve falında sırtından kurşunlanmak eş, dost ve akrabaları ile çok sevinecekleri bir haber alacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerinin her geçen gün daha da artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sırttan kurşunlanmak kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına ve yapacağı çok başarılı projeler ile önlenemez bir yükselişe geçeceğine, inanarak destekleyenlerin de yüzünü kara çıkarmayacağına yorulur.

Kahve falında sırtından kurşun yemek içine fesat düşeceğine, hileli işler yapmakta geri kalmayacağına, hayırlı insanlar ile tanışılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir