AnaSayfa / Genel / Kahve falında kurşunla sırtından yaralanmak

Kahve falında kurşunla sırtından yaralanmak

Kahve falında kurşunla sırtından yaralanmak tartışmaların sona ereceğine ve doğru adımların atılması sayesinde hayırlı bir işin başına patron olunacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, borçlarını bitireceğine, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, belalara denk gelmeyeceğine, bir sebeple çok sıkıntı çekerek adının lekelenmesi gibi durumlara kadar ilerleyecek bir sorunlar yumağı ile karşı karşıya kalacağına, keyfinin kaçacağına, bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına alamet eder.

Kahve falında kurşunla sırtından yaralanmak gördüyseniz:

  • Güvensizlikleriniz nedeniyle önemsediğiniz bir kişiyi zor durumda bırakabilirsiniz.

Kahve falında kurşunla sırtından yaralanmak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, eş, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına yorulur.

Kahve falında sırtından kurşun çıkarmak ekmeğinin ve gelirinin kesileceğine, çarelere ve çözümlere kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında sırtından kurşunlanmak sıkıntıdan sonra ferahlamaya, aile bireyleri ile gireceği bir projede çok büyük zenginliğe kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sırtından kurşunlandığını görmek çok sayıda borca gireceğine, tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine delalettir.

Kahve falında sırtına kurşun yemek ruhani önderlik yapacağına, çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel olacağına inanılır.

Kahve falında sırttan kurşun yemek yapılan ek işler sayesinde kısa sürede borçlardan kurtulacak olan fal sahibinin geleceğini düşünerek yatırımlar yapacağına, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sırtından kurşun yemek sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, yaptığı çok güzel ve hayırlı işler sayesinde sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, kariyer planlamasını iyi yapamayacağına işaret eder.

Kahve falında sırtından kurşunla vurulmak çok büyük kısmetlere sahip olacağına, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına ve hayatını değiştirecek bazı kararlar vererek kendisini geleceğe taşıyacak çalışmalara gireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir