AnaSayfa / Genel / Kahve falında sırtına kurşun yemek

Kahve falında sırtına kurşun yemek

Kahve falında sırtına kurşun yemek yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına, ilişkinizin evliliğe doğru gidececeğine, fal sahibinin gönlünün feraha ereceğine, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, herkesin takip ettiği ve ilgi gösterdiği biri olacağına, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, ailesinden, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, gönlünce bir yaşam süreceğine, kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına, makam edineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sırtına kurşun yemek gördüyseniz:

  • Otorite konumundaki kişilerle gelişen ani olaylar sevdiklerinize zaman ayıramamanıza neden olabilir.

Kahve falında sırtına kurşun yemek işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, çok zor günler geçirileceğine, sağlığının kötüye gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sırtından kurşun yemek kendisine yeni bir ev ve bu evin içine yeni eşyalar alacağına, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine, kişinin heyecandan neredeyse kalbinin duracakmış gibi hissedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sırttan kurşun yemek masraflı bir şekilde başlayan bir işin sona erdirileceğine, kendi içindeki gücü keşfedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sırttan kurşunlanmak hiçbir şeyin eksikliğin hissetmeyeceğine, hayallerinin gerçekleşmesi sayesinde sevdiğine kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kurşunla sırtından yaralanmak çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine, problemlerinin çözüleceğine, yaşadığı tatsız, uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına inanılır.

Kahve falında sırtında kurşun görmek dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine yorulur.

Kahve falında sırtından kurşunlanmak karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına, rahmete vesile olacak gelişmelere rivayet eder.

Kahve falında sırtından kurşunla vurulmak bir sebeple çok zor ve sıkıntılı bir dönem geçireceğine, doğru olanı seçeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir