AnaSayfa / Genel / Kahve falında sırtında kurşun görmek

Kahve falında sırtında kurşun görmek

Kahve falında sırtında kurşun görmek herhangi bir sorunla karşılaşmadan çok iyi işler yapacağına, sıkıntılarının son bulacağına ve her adımda daha başarılı bir kişi olup çok hızlı bir şekilde yükselişe geçeceğine, istediği her şeyi elde edebileceğine, maddi anlamda alım gücünün hiçbir zaman sarsılmayacağına, sıkıntı getiren bir durumu düzelteceğine, hasretliklerin bir araya geleceğine, sevdiği kişilerden birisi için maddi bir yükün altına gireceğine, bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına, aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntıların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve uzun zamandan beri hayali kurulan eve kavuşulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sırtında kurşun gördüyseniz:

  • Kadere inanıyorsunuz.

Kahve falında sırtından kurşun yemek sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine delalettir.

Kahve falında kurşunla sırtından yaralanmak yardım edilen kişilerin ihanetle cevap vereceklerine, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine, haram ile helali ayıran bir bakış açısıyla hareket edileceğine ve asla yanlış yollara sapmadan yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sırtından kurşunlanmak aksiliklerin başgöstereceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulmasına yardım edeceğine, hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına delalettir.

Kahve falında sırtında kurşun görmek ancak gelen yardım tekliflerini reddedeceğine, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına inanılır.

Kahve falında sırtına kurşun yemek moral bulacağına, hastalığını yenmeyi başaracağına, düşmanlarını ve rakiplerini alt etmeyi bileceğine, yakın bir zaman içinde fal sahibinin başının sıkışmasına sebep olacağına yorulur.

Kahve falında sırtından kurşunla vurulmak maddi anlamda güç kaybedeceğine, sıkıntılarını çözeceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına tabir olunur.

Kahve falında sırtından kurşunlandığını görmek neredeyse kahrolacağına, isteklerinin yerine geleceğine, heveslerinin, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına alamet eder.

Kahve falında sırtından kurşun çıkarmak çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, bu sayede çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir