AnaSayfa / Genel / Kahve falında sırtından kurşun yemek

Kahve falında sırtından kurşun yemek

Kahve falında sırtından kurşun yemek sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine, büyük umutlarla girilmiş olan bir işte sıkıntılı günler yaşanacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, pek çok kişiyi idare edeceğine, para pul sahibi olacağına, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, işlerin çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, rahata ereceğine, ferahlayacağına, başarıların çoğalacağına, zenginliğe kavuşulacağına, hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sırtından kurşun yemek gördüyseniz:

  • Bazı konularda ilerlemeye geçmeden önce, duygusal bir konunun doğru şekilde ele alınması gerekiyor.

Kahve falında sırtından kurşun yemek bereketli ve rahat bir hayat yaşanacağına, emeklerinin boşa çıkacağı bir işe gireceğine, günden güne sorunlarının artacağına tabir olunur.

Kahve falında sırttan kurşun yemek kazanılan paranın yeni bir ev almak ya da iş kurmak için kullanılacağına, kızı mutlu yaşadıkça ve başarılı oldukça kendisinin de yüzünün güleceğine delalet eder.

Kahve falında sırtına kurşun yemek işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakın bir zamanda kendi işini kuracağına, iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine, anne ya da babanın bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalacağına işarettir.

Kahve falında sırtında kurşun görmek zaman zaman kişiyi ezeceğine, insanları sakinleştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sırtından kurşunlandığını görmek dişe diş savaşacağına, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, attığı adımların boşa çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kurşunla sırtından yaralanmak yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, bir işi rakiplerine kaptıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında sırtından kurşun çıkarmak elinde kalan bir miktar para ile kendi işini gerçekleştireceğine, gireceği bir proje sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine yorulur.

Kahve falında sırtından kurşunlanmak yaralarına da merhem olacağına, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir