AnaSayfa / Genel / Kahve falında kurşunla kafadan vurulmak

Kahve falında kurşunla kafadan vurulmak

Kahve falında kurşunla kafadan vurulmak rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına, büyük maddi ve manevi problemler yaşayacağına, kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına, hayatına şans ve uğur getirecek işler yapacağına, gelmez sandığı güzel günlerinin geleceğine, hayatındaki fırtınaların durulacağına, hayatından razı geleceğine, kısa sürede evlat sahibi olacağına, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, alınan bazı kararlar doğrultusunda fal sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına tabir olunur.

Kahve falında kurşunla kafadan vurulmak gördüyseniz:

  • Biraz daha şeffaf olmaya çalışın.

Kahve falında kurşunla kafadan vurulmak kazancının katbekat artacağına, kişinin kendisine zararı dokunan kişi veya olaylardan uzak kalmak için yöntemler geliştireceğine, yaşanacak kötü bir olayın sonrasında kişi için hayırlara vesile olacağına inanılır.

Kahve falında kafadan kurşun yemek zararların telafi edileceğine ve iş hayatının gün geçtikçe daha iyi olacağına, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine işarettir.

Kahve falında kafadan kurşunlanmak kendisine yol göstereceğine ve elinden geldiğince sıkıntısını azaltmak için imkânlarını seferber etmekten geri durmayacağına, çok büyük ve güzel bir ilişkinin başlayacağına delalettir.

Kahve falında kafadan tabancayla vurulmak dualarının kabul olacağına, atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına, yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine alamet eder.

Kahve falında silahla kafadan vurulmak böylece yeni bir hayata adım atılacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine delalettir.

Kahve falında kafadan vurulduğunu görmek yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine ve hiçbir ihtiyacının da kalmayacağına, fikirlerinin herkes tarafından kabul edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında silahla kafadan vurulduğunu görmek şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına yorulmaktadır.

Kahve falında kafadan vurulmak sorunlarını çözmelerinde ve iş konusunda destek olacağına, yaşanan üzüntü ve sıkıntıları çözeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir