AnaSayfa / Genel / Kahve falında kurşunla vurulmak

Kahve falında kurşunla vurulmak

Kahve falında kurşunla vurulmak elden arka arkaya paralar çıkacağına, eskisi gibi keyifle istediğini yiyip, içebileceğine, hayırlı haberler alacağına, sohbetinin bozulacağına, üzüntülerinin kısa bir süre içinde yaşadığı üzüntülü ve kötü durumların hiç sorun yaratmadan ortadan kalkacağına, hayatın güzelliklerini görme ve yaşama fırsatı elde edeceğine, üzüntülü bir döneme girileceğine, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına yorulur.

Kahve falında kurşunla vurulmak gördüyseniz:

  • Belli bir durum, bazı gelişmeler veya ortaya çıkan durumlar nedeniyle keyfiniz kaçabilir.

Kahve falında kurşunla başından vurulmak iyi niyetlerinin karşılığını göremeyeceğine, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, kendisini üzen kişiler ile arasının açılacağına ve ters gitmekte olan her şeyin normale döneceğine delalettir.

Kahve falında göğsünden kurşunla vurulmak yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, işlerinde başarı elde edeceğine, biraz zaman geçmesi gereken haber yorulur.

Kahve falında kurşunla vurulmak sorunlar yüzünden tartışmalar çıkacağına, çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kurşunla kafadan vurulmak tüm risklerini göze aldığı bir işe atılarak bu işten çok büyük gelir elde edeceğine, dost ve akrabaları sayesinde çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kurşun vurulmak sorunlu bir ilişkiye başlanacağına, darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına inanılır.

Kahve falında kalbinden kurşunla vurulmak eşi ve çocukları ile mutluluğunun da daim olacağına, çok mutsuz olacağına, hastalanacağına, işini kaybedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sırtından kurşunla vurulmak sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına, yanlış anlaşılmalardan dolayı sürekli kendini ispat etmek zorunda hissedeceğine, ticaret ehli kişi olacağına, insanlara iş öğreteceğine işarettir.

Kahve falında kurşunla bacağından vurulmak endişelerin kısa süre içinde sona ereceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir