AnaSayfa / Genel / Kahve falında sırtından iğne vurulmak

Kahve falında sırtından iğne vurulmak

Kahve falında sırtından iğne vurulmak kıtlık ve yokluk çekmeyeceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına ve iş hayatına bütün ağırlığını vererek çok daha büyük atılımlar gerçekleştireceğine, ev sahibi olunacağına ve yeni elemanlar alınması suretiyle işlerin daha da büyütüleceğine, hayatından nefret duygusunu atacağına, başının belaya girmeyeceğine, başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına, ancak doğru zamanda yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, zor bir duruma düşüleceğine ve yapılan hatalar yüzünden eldeki fırsatların kaçırılacağına inanılır.

Kahve falında sırtından iğne vurulmak gördüyseniz:

  • Aksi bir durumda ise, istediğiniz tepkileri almanız zor olabilir.

Kahve falında sırtından iğne vurulmak çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, yaşadığı tüm sıkıntılardan kurtulacağına, sıkıntıların ve sorunların aşılmasında çok sevilen ve değer verilen kişilerin yardımlarının alınacağına, uğranılan zararın telafi edileceğine işaret eder.

Kahve falında boyundan iğne vurulmak zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni bir eve taşınılacağına, elde avuçta ne varsa işi ayakta tutmak için elden çıkarılacağına tabir olunur.

Kahve falında parmaktan iğne vurulmak kötü düşünceler ve kötü planlar içinde olan kimselerin varlığına, üzüleceğine ve kaçırdığı fırsatlardan ötürü kendisini çok hırpalayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dişten iğne vurulmak ticaretten yana hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi ve manevi olarak yalnız kalınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında boğazdan iğne vurulmak kazancının umduğu gibi devam etmeyeceğine, kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına, uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dişe iğne vurulmak yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine ve yeni işinde çok büyük başarılara imza atarak çok zengin biri olacağına, iş hayatınızda kayıplar yaşayacağınıza ve evinizdeki rızkın azalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bacaktan iğne vurulduğunu görmek yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına, kalabalıktan uzak olacağına işaret eder.

Kahve falında başkasının iğne vurulduğunu görmek bunun kendisine ilaç gibi geleceğine ve büyük bir sürpriz olacağına, büyük kazançlar sağlanılacağına ve yapılan işte ortaklığa kadar yükselineceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir