AnaSayfa / Genel / Kahve falında dişe iğne vurulmak

Kahve falında dişe iğne vurulmak

Kahve falında dişe iğne vurulmak onunla daimi olacak bir mutluluk içinde olacağına, yakın zaman içinde huzurlu bir döneme girileceğine, çeşitli avantajlar elde edileceğine, bazı durumlarda yasal süreçleri başlatarak düşmanlarına gözdağı verecek fal sahibinin bu şekilde rahat edeceğine, farklı mesleklerden insanlarla bir araya geleceğinize ve yeni ortaklıklar sayesinde kazanacağınız ticari itibarın da artacağına, kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, maddi sorunlar yüzünden sıkıntıya girileceğine ve zarara uğranacağına, eğer evli ise bir çocuk sahibi olacağına alamet eder.

Kahve falında dişe iğne vurulmak gördüyseniz:

  • Bazı konuları abartma veya olayların sizi büyüleme ihtimali var.

Kahve falında dişten iğne vurulmak kişinin beklediği müjdeye ulaşmasına, büyük üzüntülerin ve sorunların falı kapatan kişinin iş hayatına kötü bir şekilde etki edeceğine, istenmeyen olayların yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında dişe iğne vurulmak iş yeri sahibi olacağına, patron koltuğuna geçeceğine, daha fazla para kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin iğne vurulduğunu görmek inancına aykırı olacak isteklerine yenilmeyeceğine alamet ederken bir diğer yandan da güç ve kudret sahibi olacağına, işlerinde herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşanmayacağına, mutlu zamanlar geçireceğine delalet eder.

Kahve falında başkasının iğne vurulduğunu görmek kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine, yetenekleri ile ön plana çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında parmaktan iğne vurulmak sevilen bir dostu kaybetmeye, attığı her adımda zarara uğrayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında iğne vurulmaktan kaçmak elindekileri de alıp götüreceğine, kötü yola sapmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayak parmağından iğne vurulmak kurulan bir yuvaya nifak tohumları ekilmesine, dini bütün bir eşe sahip olacağına delalettir.

Kahve falında belinden iğne vurulmak hayatın kişinin yüzüne güleceğine, kendisine istediklerini nasip edeceğine, rızkının artacağına, hastalıkların uzak duracağına ve çok büyük kısmetler elde edileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir