AnaSayfa / Genel / Kahve falında bacaktan iğne vurulduğunu görmek

Kahve falında bacaktan iğne vurulduğunu görmek

Kahve falında bacaktan iğne vurulduğunu görmek sıkıntılardan kurtulmaya, manevi olarak rahat edeceği kadar maddi olarak da yükseleceğine, elinde bulunan imkânları çok hayırlı bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, hem kendisi için hem aile bireyleri için iyi olaylar yaşanacağına, elindeki imkanları en iyi şekilde değerlendirmesi sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, yetki ve söz sahibi olacağına, eskileri yâd edeceğine, umutlarının boşa çıkmayacağına, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına alamet eder.

Kahve falında bacaktan iğne vurulduğunu gördüyseniz:

  • Sadece kendi fikirlerini, isteklerini veya koşullarını anons etmekle meşguller.

Kahve falında bacağına iğne vurulmak daha büyük adımlar atılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeden kurtulacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bacaktan iğne vurulduğunu görmek ruhsal olarak hastalık yaşayacağına ve günden güne daha kötüleşeceğine, ticaretinin hızlanacağına, rızkının genişleyeceğine delalet eder.

Kahve falında bacaktan iğne vurulmak oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kazanılan paranın ve başarının eş, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine, iç dünyasının güzelleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında dişe iğne vurulmak uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, dileklerinin ve dualarının gerçekleşmesi ile birlikte yüzünün güleceğine işarettir.

Kahve falında birinin iğne vurulduğunu görmek hem işinde başarılı olacağına, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına delalettir.

Kahve falında göğsünden iğne vurulmak maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine ve kazandığı şeyleri hem kendi işleri için hem sevdiklerine yardım etmek için kullanacağına, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, üzüntülerinden kurtulacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, mutluluğun aileye geri döneceğine alamet eder.

Kahve falında kasıktan iğne vurulmak karşısına her zaman iyi kalpli insanların çıkacağına, karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine inanılır.

Kahve falında ayak parmağından iğne vurulmak istediği oranda da eğleneceğine ve keyif duyacağına, zorlukların ve kavgaların biteceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir