AnaSayfa / Genel / Kahve falında sırtı yara görmek

Kahve falında sırtı yara görmek

Kahve falında sırtı yara görmek sıkıntıların aşılacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine, üzüntüsüne ve sıkıntısına ortak olacağına, moralinin, keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına, işinde terfi alacağına, uzun bir zaman boyunca borç içinde olacağına, hasretliğin biteceğine, eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeğine ve yaşanacak bir zıtlaşmadan ötürü motivasyon kaybı yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında sırtı yara gördüyseniz:

  • Fikir alışverişlerinde bulunmak, bazı bilgilere ulaşmaya çalışmak ya da ilerlemenize yardımı dokunabilecek kişileri ziyaret etmek doğru eylemler olabilir.

Kahve falında başkasının sırtında yara görmek beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine ve çok uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sırtında yara izi görmek kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine, üzüntülerin mutluluğa dönüşeceğine, sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına yorulur.

Kahve falında sırtında kırmızı yara görmek iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine, illet bir hastalığa yakalanmayacağına ve melanete denk gelmeyeceğine işarettir.

Kahve falında sırtta yaralar görmek sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda son bulacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ancak daha sonra bu durumların yavaş yavaş düzeleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölünün sırtında yara görmek kendisine olan güvenini tazeleyeceğine, üzerine düşen bazı çalışmaları yakın zamanda gerçekleştireceğine, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına delalet eder.

Kahve falında sırt yarası görmek başkalarına yardım ettikçe manevi yanını kuvvetlendireceğine, kimseye el açmadan yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında sırtında yara olduğunu görmek genç kimselere eğitim vereceğine veya akademisyen olacağına, bir sebeple çok üzüleceğine delalet eder.

Kahve falında sırtında bıçak yarası görmek bir sebeple çok zor ve sıkıntı verici durumlara düşeceğine, çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir