AnaSayfa / Genel / Kahve falında sırtında yara görmek

Kahve falında sırtında yara görmek

Kahve falında sırtında yara görmek sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına, bazı sorunların uzun zaman boyunca devam edeceğine, rızkını kazanırken zorlanmayacağına ve refah içinde bir yaşam süreceğine, maddi ve manevi açıdan zorluklarla karşılaşılacağına, evinden işine, işinden evine gidip geleceğine, malının, kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine, rahatının ve ağız tadının kaçacağına, geçim sıkıntısına düşüleceğine ve üzüntü duyulacak bazı durumlar ve olaylarla karşılaşılacağına delalettir.

Kahve falında sırtında yara gördüyseniz:

  • Daha fazla gayret gösterirseniz, cazibeli sunumlarla yolunuzda daha rahat şekilde ilerleyebilirsiniz.

Kahve falında sırt yarası görmek sadece maddi olarak çökmekle kalmayacağına, vefalı bir insan olacağına delalettir.

Kahve falında sırtından yaralandığını görmek borçlarının biteceğine, hastalıklarının iyileşeceğine ve fal sahibinin önüne tertemiz, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına, kültürlü ve çağdaş olmaya değer vereceğine delalettir.

Kahve falında arkadaşının sırtında yara görmek üzüntülerin yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına, muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sırtta yara görmek yüzünün güleceğine, kısmetlerinin açılacağına, çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kurşunla sırtından yaralanmak maddi zarara uğrayacağına, gelir kaybedeceğine, kazancının çoğalmasıyla geçiminin kolay hale geleceğine yorulur.

Kahve falında sırtı yara görmek çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine, onun tarafından iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırla mükafatlandırılacağına tabir olunur.

Kahve falında başkasının sırtında yara görmek sürekli herhangi bir kazanç getirmeyecek işler ile uğraşacağına, umutlarının kırılacağına, zamanının boşa gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sırtında yara olduğunu görmek beklentilerin boşa çıkmayacağına, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine, eğlenceli günler geçirileceğine, hayat içinde yepyeni bir sayfa açılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir