AnaSayfa / Genel / Kahve falında sırtından yara görmek

Kahve falında sırtından yara görmek

Kahve falında sırtından yara görmek manevi mutluluğu tadacağına, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, çok mutlu günler geçireceğine, çektiği zahmetten ve çileden kurtulmasına vesile olacak oluşumların ve girişimlerin içinde yer alma şansına sahip olacağına, içinin rahat edeceğine, sıkıntılarının ve sorunların yakın bir zaman içinde eline geçecek olan para ile sona ereceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına, kötü yola sapmaya, dinin emir ve buyruklarını unutmaya, çocuklarının hayırlı ve vefalı kişiler olacağına inanılır.

Kahve falında sırtından yara gördüyseniz:

  • Tartışmalardan kaçınmanızda fayda var.

Kahve falında sırttan yaralanmak iş ile ilgili biraz tökezlemeden sonra çok büyük başarılar kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine inanılır.

Kahve falında sırtta yara görmek karşılıksız bırakmayacağına, eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine delalettir.

Kahve falında çocuğunun sırtında yara görmek eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına, yeni maddi kapıların size açılacağın delalet etmektedir.

Kahve falında sırtından bıçakla yaralanmak kurmuş olduğu ortaklıkta tatsız olaylar ile karşılaşacağına, inancının gönülden ve çok yüksek olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının sırtında yara görmek çok sevinçli haberlerle günden güne daha da mutlu olunacağına, ilim sahibi insanlardan öğreneceklerini kendi yaşamına da uygulamaya çalışacağına yorulur.

Kahve falında sırt yarası görmek maddi olarak kendisini bir türlü toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, ailesinden gördüklerinin çok daha fazlasını elde etmek istediği için çeşitli alanlarda kendisini yetiştireceğine, mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına delalettir.

Kahve falında sırtından yaralanmak dertlerin, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, falı kapatan kişinin hanesine ve işine bolluk ve bereketin hâkim olacağına alamet eder.

Kahve falında sırtından yara görmek sağlık problemleri nedeniyle zor günler geçireceğine, iş anlamında daha geç kariyer yapacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir