AnaSayfa / Genel / Kahve falında sırtında buğday çuvalı taşımak

Kahve falında sırtında buğday çuvalı taşımak

Kahve falında sırtında buğday çuvalı taşımak alınan eğitim sayesinde girilecek bir işte terfi alınacağına, çok zor durumlardan bu sayede kurtulacağına, ardından işlerin çok iyi gitmesi ve büyüme kararının alınması ile birlikte üretim çalışmalarına da girileceğine, bu sayede kazancın daha da arttırılacağına, hayırlı kazançlar elde edeceğine, önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, yapacağı ortak bir iş sayesinde ömrünün sonuna kadar rahat bir hayat yaşayacağına, rahatlayacağına, ferahlayacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına, sıkıntılarından kurtulması sayesinde rahat bir nefes alacağına ve kendini çok iyi hissedeceğine, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına, giderileceğine inanılır.

Kahve falında sırtında buğday çuvalı taşımak gördüyseniz:

  • Rüzgar tersine esmeden hazırlıkları tamamlamanızda fayda var.

Kahve falında sırtında buğday çuvalı taşımak yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, maddi anlamda zarar edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında buğday çuvalı taşımak falı kapatan kişinin keyfinin kaçacağına, çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına, atılan adımların istenmeyen sonuçlar doğuracağına, tutarsız ve haksız bazı olaylar yüzünden aile bireyleri arasında bazı sorunların ve kırgınlıkların yaşanacağına, bu yüzden zorluklara düşüleceğine yorulur.

Kahve falında çuvalla buğday taşımak ilerleyen yıllarda şöhretli hale geleceğine, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sırtında çuval taşımak sorunların ve sıkıntıların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine ve eşlerin çok mutlu olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sırtında un çuvalı taşımak aklının vatanında kalacağı için kendini tam olarak işine veremeyeceğine bu nedenle de başarısız olacağına, belki yeni bir eve sahip olunacağına, daha iyi yaşam şartlarına kavuşulacağına, haneden birinin evlilik yolunda adım atacağına, nur topu gibi bir bebeğin geleceğine rivayet eder.

Kahve falında sırtında buğday taşımak yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına, iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında buğday dolu çuval görmek yapılan çalışmalar ve gerçekleştirilen projeler ile büyük adımlar atılacağına, bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine, bu işlerden kazandığı paranın bir kısmını yardıma muhtaç insanlar için harcayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir çuval buğday görmek hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına, bazı kişilere karşı sesini yükselteceğine ve el kaldıracağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir