AnaSayfa / Genel / Kahve falında yaşlı bir adamı sırtında taşımak

Kahve falında yaşlı bir adamı sırtında taşımak

Kahve falında yaşlı bir adamı sırtında taşımak yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve kişiliği ve dürüstlüğü ile insanlar tarafından el üstünde tutulan biri olacağına, büyük adımların atılıp çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği bir şeye kavuşacağına, geçmişte kalmış bir sorunla tekrar muhatap olunacağına, çok büyük ve sorunlu olayların altından çok rahat bir şekilde kalkılacağına, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine ve yaptığı iş ile anılır olacağına, üzerinde devamlı bir sıkıntının hasıl olacağına, sorunların ve sıkıntıların aile bireylerinin vereceği destekler sayesinde ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yaşlı bir adamı sırtında taşımak gördüyseniz:

  • Aşırı tepkiler olayların beklenmedik şekilde gelişmesine neden olabilir.

Kahve falında yaşlı bir adamı sırtında taşımak ancak daha sonra gerçekleri öğrendiğinde bu kişi ile olan tüm irtibatını keseceğine ve adını temize çıkaracağına, eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına, biraz dinleneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yaşlı adamı sırtında taşımak zararlarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, rütbesinin artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yaşlı bir kadını sırtında taşımak çok başarılı bir kişi iken zor günler geçireceğine, tövbelerinin Allah’a ulaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yaşlı kadını sırtında taşımak hayırlı ve iyi kişiler ile kurulacak ortaklık sayesinde çok iyi mevkilere gelineceğine, cesaretinin yerine geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yaşlı birini sırtında taşımak işlerinde yaşanan sorunların biteceğine, kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına yorulur.

Kahve falında sırtında yaşlı kadın taşımak kendisini yalnız ve çok kötü hissedeceğine, günah işlemekten korunacağına, aile hayatı ya da iş hayatı ile ilgili olaylar ve düşünceler için edilen duaların Allah katında kabul edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir adamın sırtına binmek aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine, saklı kalmış yeteneklerini keşfedeceğine inanılır.

Kahve falında adamın sırtına binmek yapılan bir hatanın telafi edileceğine, üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir