AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşı sırtında taşımak

Kahve falında arkadaşı sırtında taşımak

Kahve falında arkadaşı sırtında taşımak her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına, iş konusunda her zaman kısmetli olunacağına, atılan adımların yakın zaman içinde zarar getireceğine, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, gidilen yolda büyük başarılara imza atılacağına, hayatın gerçeklerini çok daha kolay ve tarafsız şekilde görme yetisine sahip olacağına, bu sayede yaşamına çok daha kolay şekilde yön vereceğine, kişinin hayatından yana hayır bulacağına, dualarının kabul olup gerçekleşeceğine, zararların günden güne artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşı sırtında taşımak gördüyseniz:

  • Yaşınıza göre anne veya babanızla ya da her ikisi ile birden ters düşebilirsiniz.

Kahve falında arkadaşı sırtında taşımak kararlı ve isabetli adımlarının yüzünü güldürecek sonuçlar vereceğine, kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bebeği sırtında taşımak çalışma hayatında büyük bir prestije sahip olunacağına, işinin gücünün rast gideceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sırtta çanta taşımak bunun sonuçlara ve kişinin elde edeceği galibiyetlere de negatif şekilde yansıyacağına, belki de hayatının fırsatını yakalamış olacağına ve hayatının bir anda değişeceğine alamet eder.

Kahve falında sırtında ekmek taşımak hak yolundan uzaklaşacağına inancını kaybedip, kulluk görevini ihmale edeceğine, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına ve eline geçen tüm fırsatları değerlendirip kendisine çok iyi bir gelecek kurmak için büyük çaba sarfedeceğine işarettir.

Kahve falında bir kişiyi sırtında taşımak tövbe edip hak yolunu seçeceğine, sorunların akıl yoluyla çözüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında köpeği sırtında taşımak yaptığı çalışmaları kısa bir zaman içinde çok büyük bir zarar yüzünden iptal edeceğine, kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına yorulur.

Kahve falında sırtta bebek taşımak kişinin işlerini büyütüp geliştireceğine, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına rivayet eder.

Kahve falında kadını sırtında taşımak birlikte kâh ağlayacağına, güvendiği kişilerin sahtekâr kimseler olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir