AnaSayfa / Genel / Kahve falında sırtında döşek taşımak

Kahve falında sırtında döşek taşımak

Kahve falında sırtında döşek taşımak arkadaş, dost olarak gördüğü insanlardan zarar göreceğine, şerefe ve izzete, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına, bir miras kavgasının araya giren aile büyükleri sayesinde mahkeme kapısına gidilmeden çözüme kavuşacağına, arkadaşlardan biri ile kurulan işte beklenenden daha büyük kazanç elde edileceğine, anne baba hayır dualarının alınacağına, insanlara bol gülücük ve olumlu enerji dağıtacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sırtında döşek taşımak gördüyseniz:

  • Bazı durumlarda ise, ne olursa olsun çabuk bir karar vermek, hiç karar vermemekten iyidir.

Kahve falında sırtında döşek taşımak nefsini terbiye etmeyi bileceğine, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında babayı ölüm döşeğinde görmek düşmanlarından kurtulduktan sonra iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına, kendi başına ayakta durmakta zorluk çekmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yere döşek sermek Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine, dualarını, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına, hayallerine kavuşmak için elinden gelen her şeyi yapacağına inanılır.

Kahve falında ölüm döşeğinde olmak ancak yılmadan azimle çalışarak ve sabrederek karşısına çıkan fırsatları değerlendireceğine, berekete ve zenginliğe kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yer döşeğinde yatmak uğranan zararın en kısa zamanda telafi edileceğine, çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına delalettir.

Kahve falında mavi döşek görmek bazı kimselere haksızlık edeceğine, rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yırtık döşek görmek çok büyük ve değerli işlere imza atacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, herkes tarafından çok sevilen bir kişi olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yatak döşek görmek projelerin ve çalışmaların çok ses getireceğine, eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile falı kapatan kişinin kendisini başka işlere vereceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir