AnaSayfa / Genel / Kahve falında karısını sırtında taşımak

Kahve falında karısını sırtında taşımak

Kahve falında karısını sırtında taşımak bütün bu yaşananların da cesaretinin kırılmasına, umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, üzüntülerinden ve endişelerinden yakın bir zaman içinde kurtulacağına, önemli bir görevi başarıyla bitirdikten sonra terfi edeceğine, çok hayırlı ve iyi mevkilere geleceğine, çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine, sıkıntıların son bulacağına, kazancın arttırılması için ikinci bir işe girileceğine, çok alıngan olacağı bir dönemin yaklaştığına yorulmaktadır.

Kahve falında karısını sırtında taşımak gördüyseniz:

  • En zor veya en saçma durumlarda dahi ilişkilerinizi en iyi şekilde yönetmek istiyorsunuz.

Kahve falında karısını sırtında taşımak sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine, iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş birini sırtında taşımak o kişi sayesinde içine düştüğü zorluklardan kurtulmayı başaracağına, iyi geçiminin de bozulacağına delalet eder.

Kahve falında sırtında annesini taşımak zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına, kimse ile tartışmayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında yaşlı bir adamı sırtında taşımak deşarj olacağına, iş hayatında önünü kesen sorunların üstesinden geleceğine tabir olunur.

Kahve falında sırtında adam taşımak epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına inanılır.

Kahve falında sırtında koyun taşımak sermaye elde edeceğine, rızık bolluğu içinde olacağına, atılacak adımlar sayesinde iş konusunda ferahlığa çıkılacağına tabir olunur.

Kahve falında yaşlı adamı sırtında taşımak çok büyük üzüntüler yaşayacağına, işlerin günden güne artacağına işarettir.

Kahve falında sevgiliyi sırtında taşımak sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, projelerin çok hayırlı ve güzel sonuçlar vereceğine, ortaya konulacak çalışmalar ile huzurlu bir döneme girileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir