AnaSayfa / Genel / Kahve falında sırtında iz görmek

Kahve falında sırtında iz görmek

Kahve falında sırtında iz görmek çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, mal varlığında kayıplar yaşayacağına, büyük bir hatadan ve pişmanlıktan kurtulacağına, girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına, malına gelecek zarara, geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, çok başarılı ve mutlu bir insan olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sırtında iz gördüyseniz:

  • Dikkati elden bırakmamanızda fayda vardır.

Kahve falında sırtında dikiş izi görmek müjdeli ve hayırlı haberler alacağına bu sayede deyim yerindeyse içinin açılacağına, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, sevincinin sabun köpüğü gibi sönmeyip, ömür boyu devam edeceğine inanılır.

Kahve falında sırtında yara izi görmek yanlış bir karar vereceği için  eline geçen fırsatları kaçıracağına, kirasını ve faturalarını ödeyemez duruma düşeceğine işaret eder.

Kahve falında sırtında iz görmek özellikle de maddi anlamda rahatlayacağına, maddi açıdan büyük bir sıkıntı vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yüzünde dikiş izi görmek ancak yakın bir zaman içinde işlerinin ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, çok büyük kazançlar getirecek işlere gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yüzünde yara izleri görmek sorunların haneden kısa zamanda uzaklaştırılacağına, çok güzel günler göreceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında uyurken izlenmek geçim derdinin kalmayacağına ve uzun zamandır askıya alınmış olan amaçların gerçekleşeceğine, hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına inanılır.

Kahve falında yüzük izi görmek hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her hayalini gerçekleştireceğine, herkesin saygı duyduğu, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına, üstünlük elde edeceğine ve ticaret hayatında tanınır kişi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında diş izi görmek işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, çok büyük bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir