AnaSayfa / Genel / Kahve falında sırtında dikiş izi görmek

Kahve falında sırtında dikiş izi görmek

Kahve falında sırtında dikiş izi görmek işlerinin kapanacağına, kendisini yavaş yavaş toparlayarak bu kişinin hayatına olan etkilerini geriye çevirmeye çalışacağına, kendisi için en uygun kararları vereceğine ve Allah’ın izni ile girdiği işlerde yenilgiye uğramayacağına, mütevaziliğini asla elden bırakmayacağına, böylece daha büyük adımlar atılacağına, işlerin yoluna gireceğine, çok büyük üzüntüler yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, insanlara her türlü yardımı yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sırtında dikiş izi gördüyseniz:

  • Olmayan şeyleri hesaplayarak enerji kaybediyorsunuz.

Kahve falında sırtında dikiş izi görmek iş alanını genişletip ün sahibi bir iş adamı olacağına, sabit gelire sahip olup, elinin dara düşmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında yüzünde dikiş izi görmek mutluluk ve huzur getirecek bazı adımların atılacağına, hayat içinde tertemiz bir sayfa açılacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, fal sahibinin kazancının artacağına, ticari anlamda karlı ortaklıklar yaparak saygın ve itibarı yüksek bir konuma geleceğine alamet eder.

Kahve falında vücutta dikiş izi görmek el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına, ağız tadına, keyfe, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, borçlarını ödemeyi başaracağına, iş sahibi olacağına ve geleceği için yaptığı planları gerçekleştirmek için hayırlı ve güzel fırsatlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ameliyat dikiş izi görmek işlerin atılacak adımlar sayesinde çok iyiye gideceğine, asla gururundan ödün vermeyeceğine işarettir.

Kahve falında vücudunda dikiş izi görmek dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine, işlerinin, düzeninin ve hayatının da alt üst olacağına rivayet eder.

Kahve falında dikiş izi görmek kendisini sorgulama gereği duyacağına, başarılı bir iş hayatına sahip olunacağına delalettir.

Kahve falında sırtında yara izi görmek özel hayatında mutlu olacağına, bedenen ve ruhen iyi olacağına, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine, yaşama hevesinden olacağına ve yarınlarına dair tüm umutlarını kaybedeceğine işarettir.

Kahve falında sırtında iz görmek aile hayatının sorunlarla dolacağına, hayırlı bir kısmetle evlenip güzel bir yuvaya sahip olunacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir