AnaSayfa / Genel / Kahve falında sırtında taşımak

Kahve falında sırtında taşımak

Kahve falında sırtında taşımak sıhhatinden, güzelliğinden ve dinç oluşundan ödün vermeden yaşlanacağına, hayatını ailesine adayacağına, huzurlu ve güzel bir hayata sahip olacağına, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine, kişinin kaybettiği imkânlara yeniden kavuşacağına, prestij kazanılacağına, iş hayatında büyük kazançlar elde edeceğine, sektöründe rakip tanımayacak kadar güçlü hale geleceğine, iş hayatında büyük kazançların elde edileceğine, sevgilinizle küsmeniz aradaki hissedilen duyguların güçleneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sırtında taşımak gördüyseniz:

  • Yeni eğitimler, seminerler, kurslar, seyahatler, farklı alanlarda edinilecek bilgiler yeteneklerinizi farklı şekilde değerlendirmenize ya da alışılmadık kişilerle tanışmanıza neden olabilir.

Kahve falında sırtında koyun taşımak bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine, bunun da geleceğine büyük katkı sağlayarak onun için başka hayırlı yollar açacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sırta taşımak kötü ve canını sıkacak bazı olaylar yaşayacağına, onun zamanını çalacağına delalet eder.

Kahve falında anne sırtında taşımak müjdeli haberler ve beklenmedik teklifler alacağına, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sırtında kocasını taşımak büyük bir mala sahip olacağına, inancını hiçe sayarak günaha meyledeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir kadını sırtında taşımak zor gününde kendisine uzanacak bir dost eline sarılacağına, onlarla iyi geçim halinde olacağına, daha sık bir araya geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yaşlı bir kadını sırtında taşımak aşılması gereken engellerin günden güne artacağına, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında anneyi sırtta taşımak hastalıktan şifa bulmaya, uğranılan haksızlıktan kurtulmaya rivayet eder.

Kahve falında oğlunu sırtında taşımak hayırlı ve iyi kalpli kişilerle tanışacağına, işlerinin yolunda gideceğine, iş hayatında kazanılan başarılar sayesinde kısmetlerin artacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir