AnaSayfa / Genel / Kahve falında yaşlı bir kadını sırtında taşımak

Kahve falında yaşlı bir kadını sırtında taşımak

Kahve falında yaşlı bir kadını sırtında taşımak geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına, adeta dünyaya yeni bir pencereden bakmaya başlayacağına, falı kapatan kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına ve çok sıkıntılı ve sorunlu bir dönem geçireceğine, ettiği zararları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine, kendi işinin patronu olunacağına, bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine, kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına, keyfinin yerine geleceğine, geçiminin kolaylaşacağına yorulur.

Kahve falında yaşlı bir kadını sırtında taşımak gördüyseniz:

  • Ya da bazı kişiler bazı olayları yatıştırma konusunu size bırakabilirler.

Kahve falında yaşlı bir kadını sırtında taşımak yaptığı işlerle çok büyük bir şöhrete karışacağına, kişinin bu nedenle kendini çok mutsuz ve üzgün hissedeceğine işaret eder.

Kahve falında sırtında yaşlı kadın taşımak hayırlı, helal ve bol rızka kavuşacağına, ruh sağlığının bozulacağına delalet eder.

Kahve falında yaşlı kadını sırtında taşımak ancak daha sonra gerçekleştireceği başarılı çalışmalar sayesinde işlerinin daha iyileşeceğine, aile hayatında bir sıkıntı varsa düzeleceğine, kendine olan güvenin tazeleneceğine, işte başarılı adımlar atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yaşlı adamı sırtında taşımak sorunlarının çözülmesi ve borçlarının ödenmesi için bu kişiden yardım alınacağına, iş hayatında engel olmaya çalışan rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına ve çok doğru adımlar atılarak aile hayatına renk getirileceğine delalet eder.

Kahve falında yaşlı birini sırtında taşımak onlarla ortak hareket edip, hem fikir olduğu konular üzerinde çalışmalar gerçekleştireceğine, birçok konuda daha dikkatli olunacağına işarettir.

Kahve falında yaşlı bir adamı sırtında taşımak anlaşmazlıkların tatlıya bağlanacağına, konforundan da ödün vereceğine delalettir.

Kahve falında kadını sırtında taşımak sırtındaki yükten kurtulacağına, kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hamile kadını sırtında taşımak kalp kırıklığına neden olacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir