AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kadını sırtında taşımak

Kahve falında bir kadını sırtında taşımak

Kahve falında bir kadını sırtında taşımak bir sebeple çok zorlanacağına, neşeli ve sağlıklı bir hayat geçireceğine, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, hayatının daha kolay ve güzel hale geleceğine, çok hayırlı ve güzel kazançlar elde etmesini sağlayacağına, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, karşılıklı olarak gelişen uyumlu ilişkilerin ilerleyen zamanlarda daha da güçleneceğine, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir kadını sırtında taşımak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilere duygularınızı göstermelisiniz.

Kahve falında kadını sırtında taşımak sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine, kazancını günden güne daha da arttıracağına, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir kadını sırtında taşımak bir sebeple sıkıntı çekeceğine, endişelerinin ve sıkıntılarının son bulacağına rivayet eder.

Kahve falında sırtında kadın taşımak bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine, düzeninin yıkılmayacağına, zenginliğe sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında yaşlı bir kadını sırtında taşımak maddi ve manevi anlamda rahatlığa kavuşacağına, yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yaşlı kadını sırtında taşımak kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine, kişinin huzurunun, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında sırtında yaşlı kadın taşımak uğradığı zararları kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine ve alınacak hayırlı ve sevinçli bir haber ile mutluluklara mutluluk katılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hamile kadını sırtında taşımak kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına, arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, sıkıntılarını atacağına, hafifleyeceğine delalettir.

Kahve falında sırtında toprak taşımak hayır getirecek ve bol kazanç sağlayacak bir döneme girileceğine, işlerin günden güne artacağına, falı kapatan kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir