AnaSayfa / Genel / Kahve falında anneyi sırtta taşımak

Kahve falında anneyi sırtta taşımak

Kahve falında anneyi sırtta taşımak işlerinde başarı elde etmenin garantileşeceğine, keyifli günler geçireceğine, bazı sıkıntılarından kurtulmasını sağlayacağına, en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına, uzun zamandan beri hayali kurulan bir şeye aile bireylerinin vereceği destek sayesinde kavuşulacağına, mallarının artacağına, sorunların kısa süre içinde çok rahat bir şekilde çözüme kavuşacağına, yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, işlerinin çok iyi gideceğine, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına delalet eder.

Kahve falında anneyi sırtta taşımak gördüyseniz:

  • Belli konulardaki pozisyonunuzda değişim meydana gelmeye başladığına tanıklık edebilirsiniz.

Kahve falında anneni sırtında taşımak sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş anneyi sırtında taşımak kötü kişilerin ve paragözlü insanların hayattan uzaklaştırılacağına, mevki kaybına uğrayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında anneyi sırtta taşımak çok büyük başarılar kazanılacağına, iş hayatında saygı göreceğine, evinde bereketin eksik olmayacağına delalet eder.

Kahve falında anneyi sırtında taşımak bol şanslı bir döneme girileceğine, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine ve mutlu olunacağına işaret eder.

Kahve falında anne sırtında taşımak bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına ve sıkıntıların biteceğine, daha azimli, daha dirayetli ve daha güçlü olarak hayata daha sıkı sarılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölen anneyi sırtında taşımak hayırlı olayların yaşanacağına, şansın açılacağına, yaşanan zor günlerin biteceğine, ona yakınlaşmaya çalışacağına, içini açmaya karar vereceğine tabir olunur.

Kahve falında annemi sırtımda taşımak bir sebeple bu kişinin çok sıkıntı çekeceğine, hayırlı günler görülmesine ve ailenin huzura kavuşmasına yardım edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sırtında annesini taşımak üzüntüsüne ve sıkıntısına ortak olacağına ve ne zaman başı sıkışsa hemen yardım edeceğine, çok günah işleyeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir