AnaSayfa / Genel / Kahve falında sırtında kocasını taşımak

Kahve falında sırtında kocasını taşımak

Kahve falında sırtında kocasını taşımak ardından yeni bir işe gireceğine, malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına, mutlulukla dolu günlerin etkisiyle işte de başarı sağlamaya, her zaman kendinden emin, hoşgörülü biri olunacağına, bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine, hayatının aksiliklerle geçeceğine, mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine, deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına, maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, sorunların yakında çözüme kavuşacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine yorulur.

Kahve falında sırtında kocasını taşımak gördüyseniz:

  • Sizin için çok fazla anlamı olmayan konuları müzakereye açmadan önce iyi düşünmelisiniz.

Kahve falında kocasını sırtında taşımak işten yana şansının açık olacağına, kısmetinin artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sırtında kocasını taşımak hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evliliğe adım atılacağına, çok başarılı olunacağına delalet eder.

Kahve falında çocuğunu sırtında taşımak borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, işlerinin kötü gidişinin bir son bulacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği şeylere göstereceği sabır ve azim sayesinde kısa bir zamanda ulaşacağına, sevdiği kişilerin yardım taleplerine cevap vereceğine alamet eder.

Kahve falında yaşlı adamı sırtında taşımak mutluluk dolu bir döneme girileceğine, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine, çektiği sıkıntıların daha da artacağına rivayet eder.

Kahve falında ölmüş anneyi sırtında taşımak kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine, kudretli ve hikmetli kimse olacağına yorulur.

Kahve falında sırta taşımak yapılan işin bol kazanç getireceğine, mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına işarettir.

Kahve falında kadını sırtında taşımak hep iyi, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, bir sebeple evliliği bitirme aşamasına gelineceğine tabir olunur.

Kahve falında sırtında çuval taşımak dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına, kazancında çok büyük bir düşüş meydana geleceğine ve bu sebepten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir