AnaSayfa / Genel / Kahve falında oğlunu sırtında taşımak

Kahve falında oğlunu sırtında taşımak

Kahve falında oğlunu sırtında taşımak yalanların, günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, maddi olarak büyük bir atılım gerçekleştireceğine, sevgilinizle küsmeniz aradaki hissedilen duyguların güçleneceğine, iş için beklenen hayırlı haberlerin geleceğine ve aile hayatında çok mutlu olunacağına, hayatında müjdeli ve sürpriz gelişmeler meydana geleceğine, kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına, kazalara ve belalara yakın duracağına rivayet eder.

Kahve falında oğlunu sırtında taşımak gördüyseniz:

  • Diplomatik yolları kullanırsanız karlı çıkarsınız.

Kahve falında oğlunu sırtında taşımak bazı konularda başarısızlık ile karşılaşılacağına, büyük bir beladan çok fazla zarar görmeden kurtulacağına ve yaşanabilecek büyük sorunları ortaya çıkmadan yokedeceğine delalet eder.

Kahve falında bir kızı sırtında taşımak kişinin huzurunu bozmaya çalışanların kendi tuzaklarına düşeceğine, kendisine uygun bir kısmet bulup en kısa zaman içinde dünyaevine gireceğine işaret eder.

Kahve falında yaşlı bir adamı sırtında taşımak bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine ve evlat sahibi olunacağına, isteklerinin gerçekleşeceğine delalettir.

Kahve falında ölüyü sırtta taşımak üstünlük elde edeceğine, kendisine yeni bir iş bulacağına, yapacağı bazı çalışmalar sayesinde hiç olmadığı kadar iyi çalışmalar gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birinin sırtında taşımak kazancının da artacağına, kişinin yaşadığı tüm aksiliklerin ve başarısızlıkların ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşı sırtında taşımak sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde iş hayatına yeni bir yön verileceğine, işlere nazar değeceğine rivayet eder.

Kahve falında sırtında yorgan taşımak sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerinin yoluna gireceğine, endişe duyulan olayların düzeleceğine, sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, hastalıkların son bulacağına inanılır.

Kahve falında kardeşini sırtında taşımak dedikodudan ve iftiradan sakınacağına, kirli işlere bulaşacağına, kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir