AnaSayfa / Genel / Kahve falında sırtında koyun taşımak

Kahve falında sırtında koyun taşımak

Kahve falında sırtında koyun taşımak kurtulmak için bazı yollar deneneceğine,  parasal sorunların sürmesi ve durumların kötüye gitmesinden ötürü borcun ödenemeyeceğine ve bu yüzden maddi açıdan büyük parasal sıkıntıya girileceğine ancak bu durum yüzünden istenmeyen yollara sapılacağına, dönüşte iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük projeler ve çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük atılımlar yapacağına, yaşamın tadını çıkarmak için eşsiz imkânlar elde edeceğine, maddi anlamda da güç ve kuvvet kazanacağına, kazancının her gün daha fazla artacağına, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına ve hep alın terini yiyeceğine, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına, alınacak haberlerin hayatı olumsuz yönde etkileyeceğine, büyük maddi zararlara uğrayacağına ve sevdiği kişileri kaybetme pahasına da olsa bazı sorunlar yüzünden çeşitli tartışmalara gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sırtında koyun taşımak gördüyseniz:

  • Kısasa kısas değil, politik olma vurgusu önem taşıyor.

Kahve falında sırtında koyun taşımak zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine, geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine yatırımlar yapıp, ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına rivayet eder.

Kahve falında çocuğunu sırtında taşımak kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına, bu sayede sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine, dostlardan zarar görüleceğine, çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına işaret eder.

Kahve falında sırtında çuval taşımak ferah bir eve geçileceğine, uzun bir seyahate çıkılacağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına ve hayallerin gerçeğe döneceğine inanılır.

Kahve falında ölmüş birini sırtında taşımak iş konusunda da beklentilerin gerçekleşmeyeceğine, içindeki fesadı ve şeytanı susturmayı başaracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölen anneyi sırtında taşımak onu hayallerine kavuşturacağına, hem de zengin biri olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında babasını sırtında taşımak herkesin karşısında el pençe divan duracağına, endişe veren durumların düzeleceğine, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına tabir olunur.

Kahve falında yaşlı kadını sırtında taşımak yeni işlere atılma fırsatı elde edeceğine, kazançtan yana kara geçeceğine, daha fazla dünya malı sahibi olacağına, endişelerin yerini mutluluğa bırakacağına yorulur.

Kahve falında sırtında su taşımak işlediği hayır nedeni ile çevresindekilerin taktirini kazanacağına, kendisini ferahlamış hissedeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir