AnaSayfa / Genel / Kahve falında anne sırtında taşımak

Kahve falında anne sırtında taşımak

Kahve falında anne sırtında taşımak üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine, atılan adımların zarar getireceğine, çok kazançlı çıkacağı yatırımlar yapacağına, yeni bir iş kapısının ya da uzun yıllardan beri askıda kalmış bir projenin üzerine güneş doğacağına, emeğinden hayır göreceğine, gelirinin çok verimli ve bereketli olacağına, bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına, onun sevincini de, mutluluğunu da kendi sevinci ve mutluluğu bileceğine alamet eder.

Kahve falında anne sırtında taşımak gördüyseniz:

  • Kendinizi tanıtmak veya göstermek için elinizden geleni yapmalısınız.

Kahve falında anne sırtında taşımak yeni bir ortaklık kurulacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine, uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında annemi sırtımda taşımak ailesini kaybedeceğine, hanesinden bereketin ve kalbinden mutluluğun göçeceğine işaret eder.

Kahve falında anneyi sırtında taşımak gittikçe daha kötü durumlara düşüleceğine, gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile dünyaevine girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında annesini sırtında taşımak sağlık sorunları yaşayan bir akrabanın maddi ve manevi olarak yanında olunacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, yeni işlere gireceğine yorulur.

Kahve falında anneni sırtında taşımak sevgisinin artacağına, para sıkıntısına düşmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında anneyi sırtta taşımak hayallerinin gerçekleşeceğine, kişinin isteklerine nail olacağına, çok iyi bir kazanç elde edeceğine ve başarılı bir kariyere imza atacağına işarettir.

Kahve falında sırtında annesini taşımak adımlarını dikkatli atıp iyi yerlere geleceğine ve sorunlar için en doğru çözümleri bulacağına, bekârsa da evli bir kadınla birlikte olacağına delalet eder.

Kahve falında ölen anneyi sırtında taşımak elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, üzüntülerinin kısa bir süre içinde yaşadığı üzüntülü ve kötü durumların hiç sorun yaratmadan ortadan kalkacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir