AnaSayfa / Genel / Kahve falında sırta taşımak

Kahve falında sırta taşımak

Kahve falında sırta taşımak ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine, sözleri tutulacağına, düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine, hayatından nefret duygusunu atacağına, etrafındaki bazı kişilerden çok büyük ihanetler göreceğine, işlerini tek başına yöneteceğine ve uzun yıllardan beri hayal ettiği her şeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, zor bir durumdan kurtulduktan sonra Allah’a şükredilmesi gerektiğine, geçim sıkıntısının biteceğine, yeni başlangıçların yapılacağına, saygının ve iletişimin bozulacağına tabir olunur.

Kahve falında sırta taşımak gördüyseniz:

  • Rafa kaldırdığınız bir hedefinizi, amacınızı, hayalinizi veya bir işi tekrar canlandırmak için fikir alışverişleri yapabilir, sahaya geri dönebilirsiniz.

Kahve falında sırtında cenaze taşımak yaşanan üzüntü ve sıkıntıları çözeceğine, fikirlerinin can bulacağına inanılır.

Kahve falında kızı sırtında taşımak hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine, üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, ferahlığa çıkacağına yorulur.

Kahve falında yaşlı kadını sırtında taşımak kişiyi sıkan, boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına, kurulacak olan yuva sayesinde huzurlu bir geleceğe erileceğine, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına tabir olunur.

Kahve falında sırtında koyun taşımak ibadete ağırlık verileceğine, sorunların halledilebilmesi için büyük fedakarlıklarda bulunulacağına, övgü dolu sözler duyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sırtında kocasını taşımak başına bir şey gelmemesi için Allah’a yalvaracağına, anne ya da baba ile ters düşüleceğine alamet eder.

Kahve falında atı sırtında taşımak elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına ve bu sayede yeteneklerini herkese ispat edeceğine, sorunlarının en kısa zamanda çözüm bulacağına delalet eder.

Kahve falında sırtta taşımak üzüleceğine, yıpranacağına, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına yorulur.

Kahve falında anneyi sırtında taşımak çevresinin doğru ve kendisine fayda sağlayacak gerçek dostlarla çevrileceğine, aldığı kararların kendisine menfaat ve kar getireceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına, yaşamsal ihtiyaçları dışında lüks bir hayata da sahip olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir