AnaSayfa / Genel / Kahve falında sırtında sivilce çıktığını görmek

Kahve falında sırtında sivilce çıktığını görmek

Kahve falında sırtında sivilce çıktığını görmek borçlarının çoğalacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinin yarıda kalacağına, ailesini ve sevdiklerinin hayallerini de gerçekleştirme fırsatı sunacağına, yaşadığı bir rahatsızlıktan Allah’ın izni ile kısa zamanda kurtulacağına ve zor bir dönem geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına, varlık içinde yaşayacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde kullanacağına, aradaki bağların daha da sağlamlaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sırtında sivilce çıktığını gördüyseniz:

  • Asıl niyetleri görmeye çalışmalısınız.

Kahve falında sırtında sivilce çıktığını görmek hiç tahmin etmediği kadar iyi bir çalışmaya yardımcı olacağına, çalışmaların ve projelerin terfi yolu açacağına işarettir.

Kahve falında sırta sivilce görmek ilerleyen zamanlarda çok iyi işlere imza atılacağına, varolan borçların ödeneceğine, şansının geri döneceğine, kısmetlerinin açılacağına alamet eder.

Kahve falında sırtta sivilce sıkmak ele geçen kazancın büyük bir kısmının tasarruf için ayrılacağına, Fal sahibinin belini büken borçlarından kurtulmasına işaret etmektedir.

Kahve falında sırtında sivilce patlatmak faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, bir süre bu duruma çare bulamayacağına işaret eder.

Kahve falında sırtında büyük sivilce görmek aile içinde her şeyin yolunda olacağına, hasta ise şifa bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sivilceli sırt görmek ailede rızık yokluğuna düşeceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, kafasının rahatlayacağına delalet eder.

Kahve falında sırtını sivilceli görmek dürüst ve namuslu bir insan olduğu halde üzerine atılan bu yalan yüzünden insanların güvenini büyük oranda kaybedeceğine, hayatının daha kolay hale geleceğine rivayet eder.

Kahve falında sırtta sivilce görmek ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine, lüks tüketimin daha rahat yapılacağına, içinin hafifleyeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir