AnaSayfa / Genel / Kahve falında sırtında morluk görmek

Kahve falında sırtında morluk görmek

Kahve falında sırtında morluk görmek şansının kendisinden yana olacağına ve kısmetlerinin hiç kesilmeyeceğine, daha önce yaptığı bazı çalışmaların devamını getirmeye çalışacağına, eğer başarılı olursa çok büyük kazanç elde edeceğine, kırgınlıkların biteceğine, kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine, aileyle iş yapmayacağına, hayırlı bir kısmetle evlenip güzel bir yuvaya sahip olunacağına ve işlerin yoluna gireceğine, şansının döneceğine, kısmetlerinin açılacağına, yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına, ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine, yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında sırtında morluk gördüyseniz:

  • İlginç projeler tasarlamayı hayal edebilirsiniz.

Kahve falında sırtta morluk görmek buna istinaden kazancına bolluk ve bereket geleceğine, hayallerini yerine getirmeyi başaracağına işaret etmektedir.

Kahve falında sırtında morluk görmek iyi hissedeceğine, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin tekrarlanmayacağına alamet eder.

Kahve falında sırtı morarmış görmek büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına ve uzun zamandan beri ters giden işlerinin düzeleceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir sıçrama yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında sırtını morarmış görmek kendisini iyi hissedeceğine, kazancının artacağına, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını bir köşeye atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mor nişanlık giymek arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına ve büyük sıkıntılar çekeceğine delalettir.

Kahve falında mor bornoz görmek bol para kazanacağına, sevdiklerine kavuşacağına, onlarla doyasıya vakit geçireceğine, ancak Allah’ın izni ile bu durumlardan kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bacaklarda morluk görmek kendisini hiç olmadığı kadar kötü bir durumda bulacağına, gayrimenkul işine girerek zenginliğini arttıracağına yorulur.

Kahve falında dizde morluk görmek mutlu olmanın yollarını bulacağına, rahata ereceğine, aile hayatında bir sıkıntı varsa düzeleceğine, kendine olan güvenin tazeleneceğine, işte başarılı adımlar atılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir