AnaSayfa / Genel / Kahve falında mor nişanlık giymek

Kahve falında mor nişanlık giymek

Kahve falında mor nişanlık giymek özellikle bir yakının sunduğu ortaklıkla beraber ticarete atılarak başarı elde edeceğine, eski yaşamının aksine daha da zenginleşerek alım gücünün herkesi imrendirecek kadar artacağına, sakin ve huzurlu bir durum içinde olunacağına, mutlulukların yarım kalacağına, heveslerin söneceğine, canın derdine düşeceğine ve evden çıkamaz olacağına, başarı ve zafer elde edecek taraf olacağına, huzurunu ve ağız tadını yitireceğine, işlerinde daha büyük çalışmalar yaparak daha büyük başarılara imza atacağına ve çok büyük bir ilerleme yaparak çok daha iyi yerlere geleceğine, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, bu konuda büyük ilerleme kaydedileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mor nişanlık giymek gördüyseniz:

  • Beklenmedik gelişmelere hazır olun.

Kahve falında mor nişanlık giymek yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, çalışkan bir kişi olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mor nişan elbisesi giymek bazı büyük sorunlarla uğraşılacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine, tazeleneceğine ve canlanacağına alamet eder.

Kahve falında mor nişan elbisesi görmek maddi durum kötü ise zengin olunacağına, hastaysa şifa bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mor topuklu ayakkabı giymek kısa süre içinde karşılaşacağı sorunları kolay bir şekilde aşacağına, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine rivayet eder.

Kahve falında mor tuvalet giymek kendisini kötü hissettiği zamanların sona ereceğine, yaşadığı kötü deneyimlerden sonra insanlar ile arasına çok büyük bir mesafe koyacağına, girişimde bulunduğu işlerden zaferlerle çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında mor manto giymek bir sebeple zor zamanlar geçireceğine, eline geçen bir miktar parayı çok büyük zarara uğradığı bir işten kurtulmak için harcayacağına, aynı zamanda dünya yaşantısında da olumlu gelişmelerle karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mor renkli elbise giymek rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha iyi olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mor elbise giymek yaşanan kötü durumların kısa sürede düzeleceğine, çok daha güçlü biri haline geleceğine, beklentilerine ulaşacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir