AnaSayfa / Genel / Kahve falında dizde morluk görmek

Kahve falında dizde morluk görmek

Kahve falında dizde morluk görmek dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına, yaptığı her işle adından söz ettireceğine, yapılacak olan bazı girişimler sayesinde kısa zamanda büyük bir şöhrete sahip olunacağına, işinde terfi edeceğine, işine ve ailesine dört elle sarılacağına, hayatının tatlılık, hoşluk, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, dinde ve ahlakta güzelleşeceğine, helal ve makbul olan ekmeğe ve gelire kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında dizde morluk gördüyseniz:

  • Belli alanlarda istediğinizi alamayacağınız veya isteklerinizin gerçekleşmeyeceği konusunda net fikir sahibi olabilirsiniz.

Kahve falında dizde morluk görmek hırpalanacağına, darp edileceğine, bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine işarettir.

Kahve falında yola taş dizmek büyük bir makama geleceğine, kişinin bundan zarar göreceğine rivayet eder.

Kahve falında dizden bıçaklanmak hak yemeyeceğine, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bardak dizmek maddi çıkmazların biteceğine, güç ve kudret kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sıraya dizmek konforun ve lüksün de artmasına vesile olacağına, yaşama sevincine kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz boncuk dizmek iş hayatında ortaya koyacağı bazı çalışmalar ve alacağı başarılar sayesinde büyük bir özgüvene kavuşacağına, sıkıntılarını bu sayede çözeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına yorulur.

Kahve falında tabak dizmek kısmetlerinin hiçbir zaman kesilmeyeceğine ve şansının da kapanmayacağına, işlerinin çoğalacağına yorulur.

Kahve falında bulaşık dizmek aile hayatının kötüye gideceğine, büyük başarılara kazanılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir