AnaSayfa / Genel / Kahve falında sırtını morarmış görmek

Kahve falında sırtını morarmış görmek

Kahve falında sırtını morarmış görmek çok büyük dertler ile boğuşmak zorunda kalınacağına, yaşam telaşı ve para kazanma zorunluluğu nedeniyle gözünün de başka kimseleri görmeyeceğine, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına ve kişiyi hüsrana uğratacak, üzecek, kıracak, yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine, evlerindeki huzurun artacağına, sorunların akıl yoluyla çözüleceğine, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, ömrünün de uzun olacağına, hedeflerini tutturacağına rivayet eder.

Kahve falında sırtını morarmış gördüyseniz:

  • Baskı altında dağılmamaya veya çok fazla şey üstlenmemeye çalışmalısınız.

Kahve falında sırtta morluk görmek mesleğinde geri plana düşeceğine, ailesinin de büyük olacağına rivayet eder.

Kahve falında sırtını morarmış görmek ard arda ortaya çıkacak hayırlı işlere, gittiği yerde çok iyi işler gerçekleştireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için çok büyük bir adım atacağına alamet eder.

Kahve falında sırtı morarmış görmek fal sahibinin zahmetli, çileli ve zorlu günler yaşayacağına, geleceğin kişiye çok büyük ve güzel sürprizler hazırlayacağına alamet eder.

Kahve falında sırtında morluk görmek daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına, işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine, en başta sorunsuz olarak görülen bir çalışmanın daha sonra bozulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bacaklarda morluklar görmek iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkın   tı yaratacak durumlara düşeceğine, eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına, çok mutlu olacağı ve kendisini çok iyi hissedeceği bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mor renk perde görmek çok istediği bir mevkiye yakın bir zaman içinde terfi edeceğine ve aile hayatında yaşanan sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine yorulur.

Kahve falında mor tencere görmek kendi imkânları ile gerçekleştireceği bazı çalışmalara girişeceğine, keder yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında mor yaprak görmek bolluk ve bereket dolu bir yuvaya sahip olunacağına, zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir