AnaSayfa / Genel / Kahve falında mor bornoz görmek

Kahve falında mor bornoz görmek

Kahve falında mor bornoz görmek hayatın tadına varacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine, eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına, yeni bir sayfa açmak için var olan hayatını tamamen değiştiren fal sahibinin, aldığı tüm kararların sorumluluklarını da üstleneceğine, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, ancak daha sonra sorunların aşılacağına, bundan sonrası için zafere giden yolunun da önünün açılmasına vesile olacağına, yüz güldürecek, sevince ve heyecana vesile olacak haberler almaya, günahların af olacağına, onların güvenini sarsacağına delalettir.

Kahve falında mor bornoz gördüyseniz:

  • Çabalarınızın karşılıksız kalmadığını görerek sevinebilirsiniz.

Kahve falında mor bornoz giymek işlerinin günden güne daha iyi bir olacağı bir döneme gireceğine, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mor bornoz görmek kendisine çok daha fazla yetki verileceğine, hem özel hayatında hem de ticaret hayatında mutluluğu yakalayacağına tabir olunur.

Kahve falında bornozla gezdiğini görmek bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına, verdiği emeklerin heba olacağına inanılır.

Kahve falında beyaz bornozlu görmek hoşluk içinde olacağına, attığı adımların ardından büyük başarılar kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sarı bornoz görmek emeğinden hayır göreceğine, gelirinin çok verimli ve bereketli olacağına, parasal açıdan çok büyük problemler ve sorunlar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında mavi bornoz giymek kurulan bir ortaklığın büyük kazançlara kapı açılacağına ve bol kahkahalı günler geçirileceğine, ticarette şansının yaver gideceğine tabir olunur.

Kahve falında eşini bornozlu görmek işlerini düze çıkarmasında ve ailesi içinde yaşanan tartışmaları sonlandırması konusunda çok büyük yardım edileceğine, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine ve yıllardan beri hayali kurulan şeylere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına işarettir.

Kahve falında bornoz yıkamak bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine, yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine ve tekrar edilmeyeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir