AnaSayfa / Genel / Kahve falında sırtı morarmış görmek

Kahve falında sırtı morarmış görmek

Kahve falında sırtı morarmış görmek kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına ve eski ruh haline tekrar kavuşmak ve kendisini toparlamak için çok çalışacağı halde bir türlü kendisine gelemeyeceğine, aşama göstermeyeceğine ve iyi şekilde sonuçlanmayacağına, hayır işlerinden geri kalmayacağına, insan ya da hayvan demeden, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine, bir sebeple fal sahibinin neredeyse insanlara küseceğine, diplomalarının artacağına, eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, bir sebeple attığı her adımda ve girdiği her çalışmada çok dikkat etmesi gerektiğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, yapılan her işte hayır duası alınacağına delalet eder.

Kahve falında sırtı morarmış gördüyseniz:

  • Kendi planlarınıza zaman ayırın.

Kahve falında sırtını morarmış görmek iş dünyasında iyi bir yere gelineceğine, hayat yolunda alınacak dersler sayesinde hata yapma oranının gittikçe düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sırtında morluk görmek başarılarının tadına varacağına, insanlara her türlü yardımı yapacağına tabir olunur.

Kahve falında sırtı morarmış görmek ticaret yapıyorsa zarar edeceğine, kısmetinin hep açık olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sırtta morluk görmek çok zor durumlarla ve sıkıntılı olaylar ile karşı karşıya kalacağına, kazanacağı başarılar sayesinde büyük iş fırsatları yakalayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mor erik yemek alınan yardımların pek yarar sağlamayacağına, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, çalışmaların büyük getirileri olacağına delalettir.

Kahve falında kolunun mor olduğunu görmek falı kapatan kişinin bu sayede çok daha rahat ve konforlu bir hayata kavuşacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine, ileriki zamanlarda çok pişman olacağına işarettir.

Kahve falında mor renk gömlek görmek güçten düşeceğine, bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına işaret eder.

Kahve falında mor erik toplamak karşısına çıkacak bazı kötü kişiler yüzünden işlerinin sekteye uğrayacağına, el attığı birçok işte zarar edeceğine, işlerinin kötüleşeceğine, maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir