AnaSayfa / Genel / Kahve falında sırtta morluk görmek

Kahve falında sırtta morluk görmek

Kahve falında sırtta morluk görmek mevki kazanacağına, aile hayatı ile ilgili çok güzel adımlar atılacağına, kendisini ailesine vereceğine, ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına, çok büyük miktarda paralar kazanacağına, yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine, kazancının günden güne arttıracağına, şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına ve ileride çok zengin bir kimse durumuna geleceğine inanılır.

Kahve falında sırtta morluk gördüyseniz:

  • Diğerlerinin söz veya hareketlerine bağlı son dakika değişiklikleri yapmanız gerekebilir.

Kahve falında sırtı morarmış görmek sözler sarf edeceğine ya da bu türden bazı hareketlerde bulunacağına, emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına işarettir.

Kahve falında sırtta morluk görmek attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine, doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sırtını morarmış görmek mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, lüks şekilde yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında sırtında morluk görmek desteksiz kalacağına, kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine ve paranın bir şekilde elden kaçırılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mor sümbül toplamak başarılarının da hak ettiği takdiri göreceğine, tövbe etmeye ya da İslamla şereflenmeye delalet eder.

Kahve falında mor lale görmek hem işi hem de özel hayatı hakkında kararlar vermesini gerektiren gelişmeler yaşayacağına, sıkıntılarını başarılı bir şekilde bertaraf edeceğine delalet eder.

Kahve falında mor ip görmek maddi ve manevi olarak sevineceğine, çok büyük bir malvarlığına sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında gözde morluk görmek başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına, böylece yaşanan uykusuz gecelerin biteceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir