AnaSayfa / Genel / Kahve falında sırtında kapı taşımak

Kahve falında sırtında kapı taşımak

Kahve falında sırtında kapı taşımak malın bereketinin artmasına, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına ve ruhsal olarak çok kötü durumlara düşeceğine, eski konuların tekrardan gündeme geleceğine, geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına, yakında işlerinin aksayacağına, arkadaşlık ilişkilerinin uzun yıllar boyunca kötüleşeceğine, çoğalan kısmetlerle birlikte kişinin ismini herkese duyuracağı projelerde yer alacağına, kazandıkları ile çok daha büyük çalışmalara girip yardım isteyen ve çok sıkıntılı durumlarda olan insanlara çok büyük destekte bulunacağına, tasarruf yapan bir kimse olduğuna ve parça parça mal alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sırtında kapı taşımak gördüyseniz:

  • Bir teklif alabilirsiniz.

Kahve falında sırtında kapı taşımak toplumun sevdiği ve değer verdiği bir işte çok iyi bir performans sergileneceğine ve bu sayede büyük bir işe sahip olunacağına, ilk zamanlarda parasal sıkıntılar yaşanacağına inanılır.

Kahve falında sırtında un çuvalı taşımak işinde verimsiz olacağına, özel hayatında sessizleşeceğine, kendisine yeni bir iş bulacağına, yapacağı bazı çalışmalar sayesinde hiç olmadığı kadar iyi çalışmalar gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sırtında cenaze taşımak kötü giden işlerin düzeleceğine, çok kötü durumlara düşeceğine, ailesindeki huzurun bozulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş babayı sırtında taşımak üzüntülerin ferahlığa, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, gelişmelerin fal sahibini hiç memnun etmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında kocasını sırtında taşımak kişinin işlerinin de sağlığının da iyi olacağına, endişe ve kaygılarınızın yersiz olduğuna alamet eder.

Kahve falında çocuğunu sırtında taşımak herkesi kendisine hayran bırakacağına, kötü alışkanlıklarını hayatından çıkaracağına inanılır.

Kahve falında birini sırtına alıp taşımak sıkıntılarının biteceğine, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına, gerçekleştireceği çalışmalarla adından sıkça söz ettireceğine, herkes tarafından sevilen ve sayılan bir kişi olacağına delalet eder.

Kahve falında hanımını sırtında taşımak daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına, huzura, keyfe, sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir