AnaSayfa / Genel / Kahve falında çocuğunu sırtında taşımak

Kahve falında çocuğunu sırtında taşımak

Kahve falında çocuğunu sırtında taşımak ezilmeden, çok çalışmadan ve yıpranmadan geçimini sağlayacağına, işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine ve rahat ettirecek adımlar atılacağına, aile hayatında çok mutlu günler göreceğine, en umutsuz olduğu anda da Allah tarafından kendisine hayırlı bir kapının açılacağına, bu sayede tüm kederinin, üzüntüsünün ve ağırlığının da kaybolup gideceğine, kendi eliyle ortaya koyduğu projelerde büyük kazanç elde edeceğine, sorunlu bir durumla karşılaşacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine, iş hayatında ve akrabaları arasında saygınlığının artacağına, rızkının her geçen gün daha da artacağına, maddi açıdan çok hayırlı bir dönem geçireceğine delalettir.

Kahve falında çocuğunu sırtında taşımak gördüyseniz:

  • Alışılmadık fikirler maddi, manevi veya fiziksel anlamda size yardımcı olacağa benziyor.

Kahve falında erkek çocuğu sırtında taşımak iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine, bolluk ve bereket dolu bir dönem yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çocuğunu sırtında taşımak daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine ve kazanılan paranın daha da arttırılacağına, eğer falı kapatan kişinin bir düşmanı varsa, düşmanını alt edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir insanı sırtında taşımak askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, yaşamındaki engellerin kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eşini sırtında taşımak girişimlerde bulunacağına, kısa zaman içinde hem eşinin, hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına işarettir.

Kahve falında sırtta yük taşımak istediği işi yapma olanağı elde edeceğine, bu sayede gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına, kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında babayı sırtında taşımak verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, maddi ve manevi olarak zarar görüleceğine tabir olunur.

Kahve falında sırtında kadın taşımak sevdiği kişiler ile arasının düzeleceğine, esenliği bulacağına alamet eder.

Kahve falında yaşlı birini sırtında taşımak sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, çok üzüntülü bir döneme girileceğine, bu olayların yaşanmasına sebep olan akrabalar ve arkadaşlar ile tartışma yaşanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir