AnaSayfa / Genel / Kahve falında hanımını sırtında taşımak

Kahve falında hanımını sırtında taşımak

Kahve falında hanımını sırtında taşımak yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, kendisini aşan işlere kalkışacağına, daha sonra da bu durumdan kurtulmak için uzun süre çaba göstereceğine, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, bunun kendisi için büyük şans olacağına, bu kişinin hayatına dâhil olması sayesinde artık tüm işlerinin daha rahat hallolacağına, yaşamının ve ticaretinin de daha kolay hale geleceğine, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına, dertlerin ve sorunların aşılacağına, bir anda büyük bir borç batağının ortasına düşüleceğine tabir olunur.

Kahve falında hanımını sırtında taşımak gördüyseniz:

  • Kafanızda bazı plan veya projeleriniz varsa, kafanızda, olayların aynen istediğiniz şekilde gelişeceğini düşleyerek şekillendirebilirsiniz.

Kahve falında hanımını sırtında taşımak sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına, çok büyük atılımlar yapacağına alamet eder.

Kahve falında birinin sırtında taşımak hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, gidilen yolda engellerle karşılaşılacağına, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine ve kalp kırıklığı yaşatacak bir olayla karşılaşılacağına yorulur.

Kahve falında sırtında ekmek taşımak birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine işaret eder.

Kahve falında oğlunu sırtında taşımak iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına yorulur.

Kahve falında sırtında taş taşımak karşısına çıkacak başka gelir kapıları sayesinde birikim yapma imkânı elde edeceğine ve bu sayede ileriye yönelik hayırlı yatırımları olacağına, çok kazançlı çıkacağı yatırımlar yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sırtında çuval taşımak ezilmeden ve zorlanmadan hayatını geçindirme şansı elde edeceğine, eğer bu falı kapatan kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine yorulur.

Kahve falında sırtında hasta taşımak eğer erkekseniz eşinizden boşanacağınıza, kazancının ve mutluluğunun yerinde olup, rahatlık ve zenginlik içinde yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında sırtında kadın taşımak para sıkıntısına düşmeyeceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, ev sahibi olunacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir