AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocasını sırtında taşımak

Kahve falında kocasını sırtında taşımak

Kahve falında kocasını sırtında taşımak gençliğin verdiği acemiliğini geride bırakacağına, keyfin bozulacağına, gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına, bir daha işyerine gelmeyeceğine, haneye bolluk ve bereket dolacağına, karşılaşılan bir tehlikenin ya da riskin sağduyu ve sükûnet sayesinde yok edileceğine, başarılarının artacağına, işlerinin hafifleyeceğine, ortalık kurulacak olan bir çalışma sayesinde iş dünyasında adın daha da parlayacağına ve bu sayede hem işlerin artacağına hem de yeni işkollarına girileceğine, atılacak adımlarla en doğru kararın verileceğine, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, başının derde gireceğine ve sıkıntı içinde yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında kocasını sırtında taşımak gördüyseniz:

  • Belli anlaşmalara yaklaşımınız önem taşıyor.

Kahve falında sırtında kocasını taşımak malının üstüne mal ekleyeceğine, evli kişiler için ise evdeki huzurun günden güne daha çok artacağına rivayet eder.

Kahve falında kocasını sırtında taşımak mal ve mülk konusunda çok iyi yerlere geleceğine, işlerini yoluna koyacağına, eline geçen yüklü miktarda kazanç sayesinde çok rahat edeceğine tabir olunur.

Kahve falında anneyi sırtta taşımak eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde kullanacağına, sorunlu geçen bir dönemin sona ereceğine, yapılan hataların tekrarlanmayacağına delalet eder.

Kahve falında annesini sırtında taşımak kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında sırtında koyun taşımak güzel ve rahat bir yaşamı olacağına, daha fazla mal sahibi olacağına işaret eder.

Kahve falında ölüyü sırtta taşımak güvenliğinden vazgeçeceğine, borçlarının biteceğine, hastalıklarının iyileşeceğine ve fal sahibinin önüne tertemiz, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında köpeği sırtında taşımak iş hayatı ile ilgili çok hayırlı gelişmeler ile bir şekilde sorunlarının her geçen gün daha kolay bir hale geleceğine, hayır getirecek bir işe girileceğine, bu işte büyük bir başarıya imza atılacağına delalet eder.

Kahve falında yaşlı bir kadını sırtında taşımak her konuda gelişme gösterileceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, hedeflerine ulaşacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir